_

 

"
IIRCG SEMINAR SA OBUKOM-14 CPE

Podgorica, 21.09.2016.

 

 

 

 

 

Prevara i korupcija jedan je od najznačajnijih izazova sa kojima se suočava organizacija. Ali zašto bi dolazila kao šok? Možemo naučiti kako da je pronađemo. Da bi smo to uradili potrebne su sposobnosti i vještine da se pronađu crvene zastave mnogo prije nego što neka konkretna sumnja postoji, kao i da budete u stanju da se bavite korupcijom i prevarom prije nego što izmakne kontroli.

Seminar sa radionicom će biti izuzetno praktičan sa korišćenjem realnih podataka, dokumenata koji se odnose na ljudska ponašanja. Uključivaće dramu na filmu i studije slučaja zasnovane na stvarnom iskustvu.

Naučićete kako da prepoznate prevaru i korupciju, koji znaci upućuju na to i kako da se protumače, kako da ih istražite na efikasan način i kako da se prezentuju nalazi višem menadžmentu

 

PODACI O PREDAVAČIMA

 

NIGEL LIER-Ima preko 20 godina iskustva u istraživanju i otkrivanju prevara i korupcije. Ekspert je u poznavanju računara i kvalifikovani je računovođa. Nigel je takođe kvalifikovani dramaturg i napisao je veliki broj filmova i predstava na osnovu iskustva, od kojih se mnoge koriste u nastavi širom svijeta. On je napisao nekoliko knjiga i radova, a takođe je saradnik na Univerzitetu Leichester School of Managemen.


Mr Mane Piperevski-je stručnjak za bezbjednost sa višegodišnjim iskustvom i stručnošću u oblasti etičkog hakovanja / testiranja i kompjuterske forenzike . Nosilac je brojnih bezbjednosnih sertifikata (C | EH , E | CSA , C | HFI , E | CIH , E | SPRS NET , MCSA , MCSE , MCITP C | EI MCT ) i Evropski je visoko rangirani instruktor i trener Sajber kriminala.


Prof Zdenko Adelsberger-Konsultant, trener i revizor za ISO 31000, ISO 22301, ISO 27001, ISO 20000, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001


Mr Nikola Korbar-Savjetnik za investicije i kripto valute


 

 

 

SEMINAR ĆE BITI ORGANIZOVAN U MLTIMEDIJALNOJ SALI  HOTELA MEDITERAN U BEČIĆIMA.

Kotizacije je 200 €.

Kotizacija uključuje prezentacije predavača, dodatne materijale sa predavanja, osvježenje tokom pauze i ručak.

Kotizacija ne uključuje smještaj u hotelu. Rezervacije smještaja se vrše putem maila prodaja.ru@mediteran.me

WEB adresa Hotela Mediteran je http://www.mediteran.me/index.php/en/

Kontakt telefon: +382 33 424 383

 

 

 

Naslovna